Molten Chocolate Surprise

de mirela0911 in Prajituri, 8 Oct 2011 | 3342 vizualizari

 

Ceva ciocolatos........

 

INGREDIENTE

  • 60g ciocolata amaruie 55%
  • 1/2 cup unt
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 1 cup zahar pudra
  • 1/3 cup faina
  • 12 biscuiti cu cereale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Molten Chocolate Surprise:

Se aprinde cuptorul la 220 grade.

Se topeste ciocolata si untul, amestecandu-se pana se omogenizeaza. Se bat ouale intregi, galbenusurile, zaharul si faina bine. Treptat se adauga peste ciocolata topita amestecand continuu.

In formele de briose unse bine cu unt, se aseaza cate un biscuite cu fata in jos si se acopera cu compozitia obtinuta. Se coace 8 minute, sau pana cand prajiturelele devin ferme pe margini dar moi inauntru.

Se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca un minut in forme, dupa care se rastoarna pe farfurie. Se pot servi ca atare sau cu frisca.

Mmmmmm, ciocolatoase rau de tot. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Molten Chocolate Surprise" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema